Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Wie zijn wij?

Het ultieme klassieke auto-aanbod wacht op je bij Kaeve Cars: een mekka in Nederland voor wie al van kinds af aan benzine door zijn aderen heeft lopen. Pure passie voor de auto waar u al zo lang van droomt is onze drive om droom(-auto)s waar te maken.

Nostalgie is de beste brandstof voor alles wat we doen: in- en verkoop van exoten zoals Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Porsche, Bentley, Rolls-Royce, Alfa Romeo en Alpine. Allemaal gerenommeerde merken die al zolang we ons kunnen herinneren kunst op wielen maken. Daarnaast bieden wij matching services, om de mooiste droom(-auto)s nog mooier te maken.

Bij Kaeve Cars vind je sentimenten uit het verleden en klassiekers uit het heden.

Banner Image 0

Waar staan wij voor?

Wie zijn hart het voortouw durft te laten nemen in plaats van alleen op de geest te vertrouwen, en sneller dan ooit dromen najaagt, zal zich in onze showroom direct thuis voelen. Dit is de plek waar posters en miniaturen uit je jeugd in schaal 1/1 op straat belanden.

Beschouw onze unieke autocollectie als je ultieme wake-up call. Het is nooit te laat om dromen te realiseren!


  • KWALITATIEF HOGE DIENSTVERLENING
  • DUIDELIJKE COMMUNICATIE & EERLIJKHEID
  • VERTROUWEN EN RESPECT
SHOWROOM:
Ma 11.00 - 16.00
Di 10.00 - 17.00
Wo 10.00 - 17.00
Do 10.00 - 17.00
Vr 10.00 - 17.00
Za 11.00 - 17.00
Zo 11.00 - 17.00 (geen verkoper aanwezig)

EEN HAPJE ETEN?

Dat kan bij Café Massimo. Zij staan garant voor Volgastronomie. Het serveren van constante kwaliteit op een frisse manier. Ons jonge, gemotiveerde en dynamische team zorgt bij ieder gerecht voor smaak in haar puurste vorm. Mooi ingrediënten, en kakelverse producten gecombineerd met goede koffie en sprankelende wijnen, vormen de basis van onze (vol)gastronomische kaart geserveerd in een unieke sfeer.

Content Image 3 Bekijk lunchroom
Morgen Internet - Zorgeloos website